Второ СУ “Проф. Никола Маринов” за поредна година се нареди сред най-добрите на състезание по творческо писане на английски език, научаваме от сайта на училището. Благодарение на високия професионализъм на своите преподаватели по английски език и всеотдайността на нашите възпитаници, получихме изключително голямо признание!

Единадесетокласничката Елена Йорданова – профил “Изкуства”, дванадесетокласникът Веселин Йорданов – профил “Хуманитарен” и седмокласничката Есил Ахмедова, успяха да заемат челни позиции сред изключително голяма конкуренция, и се класираха за Националния кръг на състезанието по творческо писане на английски език, организирано от Corplus. Авторитетно жури оцени високо таланта, знанията и уменията на нашите ученици.

Участниците в надпреварата са 3729 от над 140 училища. Елена и Есил се впуснаха в предизвикателството с писане на проза, а Веселин традиционно се включи с поезия. Припомняме, че зрелостникът е национален финалист за втора поредна година, което безспорно го превръща в един от най-добрите търговищки англоезични творци.

Благодарим на учениците и техните преподаватели, като им пожелаваме още много успехи, креативност и порив за писане!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име