В  Националната спортна зала „Раковски“ в София  се проведе Държавното лично-отборно първенство  за Купа България по спортна гимнастика за юноши старша, младежи и мъже.

КСГ ”Торнадо” бе единственият клуб в България, който участва с отбори във всички възрасти – юноши старша, младежи и мъже! В отборното класиране юношите старша, възпитаници на ЦПЛР-ОДК и СУ „Н.Симов“ се класираха втори в състав – Радостин Янев, Миркаан Даян Стефанов, Константин Куцаров и Данаил Руменов.

Младежите Георги Стоянов, Петър Петров и Димитър Иванов са трети, а мъжете Станислав Кирилов, Пламен Каралийски и Красимир Димитров-четвърти!

В  индивидуалното класиране Георги Стоянов  се класира на пето място в многобоя при младежите и в призовата осмица на всички уреди, а  Петър Петров в призовата осмица на халки! При юношите Радостин Янев  е в осмицата на земя.

Всички участници в отбора на мъжете са в призовите осмици на уредите! Най-големите гимнастици на КСГ „Торнадо“ поставиха отлично начало на новата спортно-състезателна година на клуба.

Треньорите Добромир Стойнев, Йордан Савов и Борислав Илиев са доволни от първото състезание за годината, и са в готовност за началото на Детско юношеската възраст!

Специални благодарности на съдията Димитър  Димитров,  който въпреки ангажиментите си, не изневери на родния си клуб.

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име