Новият президент на Ротари клуб – Търговище е Светослав Кънчев, който ще води клуба през ротарианската 2023-2024 година. Той пое лидерството от началото на месец юли, който бележи приемствеността и началото на всяка нова ротарианска година.

Огърлицата му беше предадена от досегашния президент Никола Колев, който на приятелска среща на клуба, отчете една успешна и ползотворна година. Той благодари на всички членове и техните семейства, на всички дарители за безрезервната подкрепа и работата в полза на обществото.

Г-н Колев отчете финала на поставянето на информационни табели и пейки по туристическия път за древния град „Мисионис“ край Търговище и  началото на големия проект за възстановяване на „Момина чешма“ край града и пространството около нея.

„Надявам се с ваша помощ да можем да осъществим тази общополезна инициатива“, каза новият президент на Ротари клуб – Търговище Светослав Кънчев и благодари за доверието и честта да застане начело на клуба.

Той беше поздравен от асистента на дистрикт гуверньора Росица Михайлова, която напомни да не забравяме да „Създаваме надежда в света“ – мотото на Ротари за тази година.

Новият президент на Ротари клуб – Търговище Светослав Кънчев членува в организацията от 2007 г. Той развива търговски бизнес с черни и цветни метали.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име